Subscribe

Drejtoria e Antiterrorit vuri në pranga një person këtë të enjte.

Eduard Guza akuzohet se ka bërë thirrje ekstremiste nga rrjeti social “Facebook” për vrasjen e çifutëve.

Ndaj tij, rëndojnë akuzat për veprat penale “Nxitja, thirrja publike dhe propaganda për kryerjen e veprave terroriste” dhe “Nxitje të urrejtjes e grindjes”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *