Uniformat blu kanë sekuestruar një sasi mallrash kontrabandë në ambientet e një poste private në Linzë. Administratori i postës është vënë në pranga, ndërsa tre persona janë proceduar penalisht.

Gjatë një kontrolli në ambientet e magazinës policia gjeti dhe sekuestroi  260 pako dhe 46 thasë me mallra të ndryshme pa fatura tatimore shoqëruese apo deklarata doganore për origjinën e mallrave.

 

Në vijim të kontrolleve u gjetën edhe disa pako me logon e një poste tjetër, po ashtu të papajisura me fatura apo deklarata doganore.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *