Ambasada Shqiptare në Romë informoi se 5 të plagosurit nga tërmeti janë shumë mirë dhe pritet që ata të lënë spitalin. Sipas ambasadës edhe gjendja e të plagosurës në Rieti është më e mirë, ndërsa dhe ajo do të lërë spitalin. Ministria jone e Jashtme dhe Ambasada ne Rome sqarojnë se nuk ka të dhëna për shtetas të tjerë shqiptarë të dëmtuar apo që kanë humbur jetën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.