Lëkundjet e tërmetit këtë të hënë pasditë në zonën e Durrësit kanë qënë me magnitudë 3.5, sipas shkallës rihter.

IGJEUM konfirmoi gjithashtu se lëkundjet e regjistruara në orën 16:43 kanë qënë me epiqëndër në det mes Kepit te Rodonit dhe Bisht Palles.

Lekundjet me magnitude 3.5 te shkalles rihter  u ndjenë lehtë në qytetin e Durrësit dhe njësitë administrative të kësaj bashkie.

Nuk janë raportuar dëme material nga ky tërmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *