Mbështetës të shumtë të opozitës janë mbledhur paraditen e kësaj të mërkure para shkollës “Ibrahim Rugova” në Kamëz, ku ndodhet KZAZ Nr. 27.

 

Duke kërkuar respektimin e dekretit të presidentit Meta, mbështetësit e opozitës së bashku me përfaqësues të bashkisë kanë kërkuar lirimin e ambienteve ë shkollës.

 

Kërkesë kjo që nuk është marrë parasysh nga policia.

 

Mbështetësit tentuan të futen me forcë në shkollë por ata kanë hasur në rezistencën e policisë dhe forcave special që ishin vendosur për të rruajtur ambientetet.

 

Si rezultat I situatës së tensionuar, policia ka hedhur në drejtim të protestuesve spraj me piper duke bërë që mbështetësit e opozitës të largohen.

 

Nga përplasja u dëmtua dera e jashtme e godinës së shkollës. Nderkohe qe nje polici bashkiak i ka rene te fiket.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *