Subscribe

Ka zgjedhur ta nisë sezonin e ri me një shfaqje për fëmijë. Me një trup aktorësh dhe regjisorësh që ngjiten ne skene për një publik më të ri në moshë, Teatri Eksperimental “Kujtim Spahivogli”, prej dy vitesh është i vetmi që kujdeset për publikun e vogël dhe adoleshentët. Kiço Londo, drejtuesi i këtij institucioni dhe krijuesi i një trupe të tillë artistësh ka vendosur te sjelle kete vit 7 premiera. Ndryshe nga sezonet e shkuara, kjo trupë aktorësh do të shëtisë edhe në vendet ku publiku e ka të pamundur për të mbërritur në skenën teatrale të pedonales. “Meri Popins, dëshira perfekte” është shfaqja e parë që do të jepet paraditen e 18 shtatorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.