Mbrëmjen e djeshme, te Kthesa e Kamzës janë regjistruar të shtëna me armë dhe për fat të mirë nuk ka pasur të lënduar.

 

Mësohet se seksioni i Trafiqeve në drejtorinë Tiranë kishte ndërmarrë një operacion në këtë zonë, tek pallatet maleziane për të arrestuar persona që merren me klandestinë.

 

Megjithatë, mbetet ende e paqartë nëse të shtënat u bënë nga policia, apo nga personat që do të arrestoheshin. Ende nuk ka një njoftim nga policia, pritet të sqarohen rrethanat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.