Ambasadorja e SHBA në Tiranë, Yuri Kim ka përcjellë një mesazh nga Martin Luther King, Jr. i cili luftoi në SHBA kundër racizmit dhe refuzoi dhunën politike.

 

Kim shprehet se duhet të vijojë të na frymëzojë trashëgimia e tij..

 

“Dr. Martin Luther King, Jr nderohet në SHBA dhe në mbarë botën jo vetëm për përpjekjet e tij për drejtësi dhe barazi për të gjithë, por edhe për refuzimin e dhunës politike. Le të vazhdojë të na frymëzojë trashëgimia e tij”, shkruan Kim.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.