Subscribe

Ky është momenti kur ne “Qendrën Spitalore Nene Tereza” mbërriti me helikopter i plagosuri i pare Besnik Zenuni. Menjëherë ai u vendos ne repartin e djegie plastikes, pasi gjendja e tij është tepër e renduar.

 

Pas rreth 10 minutash, ne QSUT, mbërriti edhe helikopteri i dyte, qe transportonte Hektor Zenunin, djalin 33-vjeçar te pronarit te restorantit. Situata për babë e bir është tejet e rënduar, kjo për shkak të djegieve të shumta në të gjithë trupin. Gjendja e tyre u konfirmua dhe nga shefi i repartit të djegie plastikës, Gjergji Belba, i cili tha se jeta e dy te plagosurve rrezikohet seriozisht

 

Ndërkohë nga Lezha drejt Tiranës është nisur me ambulancë dhe një punonjëse e plagosur nga shpërthimi i gazit ne ambientet e kuzhinës se restorantit “Fishta”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *