Subscribe

Ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri, tha se projektligji per sigurinë publike do të vazhdojë të ecë përpara, ndërkohë që nuk duhet lejuar që me të bëhet politike. Gjatë një aktiviteti për rritjen e sigurisë rrugore në shkollën “Edit Durham” ku ishte e pranishme dhe ambasadorja e Bashkimit Evropian Romana Vlahutin, Tahiri foli dhe për ngjarjet kriminale. Interesimit të gazetarëve mbi lajmin e publikuar per arrestimin e vëllait te Enkelejd Alibeaj, Tahiri nuk pranoi të komentonte. Për sa i përket bashkëpunimit me prokurorinë ministri i brendshëm tha se shifrat tregojnë se është në nivele të larta ndërkohë që qytetarët besojnë më shumë te policia se në vitin 2013 kur socialistët fituan zgjedhjet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *