Përmes droneve dhe radarëve, Policia Rrugore ka kryer disa kontrolle intensive në të gjithë vendin. Disa u konstatuan duke lëvizuar me shpejtësi ekstreme, e disa drejtues mjetesh kanë qenë edhe të dehur.

 

Në 48 orët e fundit janë arrestuar 15 shoferë, nga të cilët 9 kanë qenë pa patentë, kurse 6 i jepnin makinës të dehur dhe mbi 132 leje drejtimi janë pezulluar për po të njejtat arsye. Ndërkohë, janë vendosur 2531 gjoba dhe në Tiranë.

 

F.K. është përpjekur t’i japë ryshfet policëve duke u drejtuar një kartmonedhë 2000 lekëshe, pasi është gjobitur për mosmbajtjen e rripit.

 

Gjithashtu në autostradën Milot-Morinë është arrestuar I.N, pasi kundrejt pagesës po tentonte të kalonte disa emigrantë të paligjshëm matanë kufirit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.