Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka publikuar një video nga takimi i djeshëm në Fier.

 

Ai thekson se demokratët janë të çliruar nga e kaluara, dhuna dhe gjuha e urrejtjes. Sipas tij, demokratet kanë zgjedhur të ardhmen.

 

“Demokratët janë të vendosur të sjellin një të ardhme më të mirë për të gjithë, të çliruar përfundimisht nga e kaluara, dhuna dhe gjuha e urrejtjes.”, shkruan Basha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.