Këngëtarja, Jennifer Lopez dhe i dashuri i saj Alex Rodriguez pothuajse në çdo hap janë pranë njëri-tjetrit.

 

 

Në një imazh, i cili ka qarkulluar në rrjete sociale, shihet Jennifer Lopez përkrah të dashurit të saj rrugës për në koncert.

 

 

E veshur me fustan të gjatë dhe elegant, Jennfier shihet se nuk kishte veshur të brendshme, këtë gjë e vërteton edhe fotoja gjatë performancës së saj.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *