Ministri i jashtëm serb Ivica Daçiç, rikthehet ne Tiranë për te marre pjese ne takimin trepalësh Shqipëri-Itali-Serbi. Te mërkurën paradite, shefat e diplomacive te 3 vendeve, do te diskutojnë problematiken e integrimit europian dhe bashkëpunimin ne rajon. Mësohet se ministrat e jashtëm të Shqipërisë, Italisë dhe Serbisë, do të diskutojnë projekte të përbashkëta konkrete, me interes të ndërsjellë, në fushat e ekonomisë, infrastrukturës, energjisë, turizmit, arsimit, kulturës dhe bashkëpunimit rinor. Kjo nismë u iniciua më shumë se një vit më parë dhe pason takimin trepalësh në nivel ministrash të punëve të jashtme mes Shqipërisë, Italisë dhe Serbisë, të zhvilluar në romë, më 23 janar 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *