Administratorja e Inceneratorit të Tiranës, Ariola Kodra nuk është paraqitur në seancën dëgjimore te thirrur per diten e sotme.

 

Zonjës Kodra i janë keëkuar dokumente shtesë dhe është njoftuar të paraqitet sërish në Komision në orën 9.00.

 

 “Zonjen Kodra megjithese kemi 20 minuta qe e presim, nuk eshte shfaqur ne Komision.  Une i kerkoj stafit te Komisionit Hetimor qe te vendosemi ne kontakt me te. Te gjejme nje numer telefoni, ta ritherrasim edhe nje here ne dreke, ne thirrjen e trete, nese nuk paraqitet, per zonjen Kodra ne do te bejme te njejten procedure qe propozuam per z. Loran Dusha, do te njoftojme sherbimet e Policise se Shtetit per ta sjelle ketu me force”, tha Tabaku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *