Është ritkhyer në normalitet sistemi TIMS edhe në pikën kufitare të portit të Vlorës.

 

Vetëm pak momente më parë në funksion të plotë u rikthye edhe në Portin e Durrësit.

 

Sistemi TIMS u mbyll nga autoritetet pas një sulmi të paprecedentë kibernetik nga Irani dy ditë më parë.

 

Në të gjitha pikat kufitare ouna vijoi për orë me rradhë manualisht, gjë e cila shkaktoi vonesa dhe rradhë të gjata për të gjithë udhëtarët.

 

 

Kryeministri Rama konirmoi më herët se nuk është dëmtuar dhe nuk ka rrjedhjeve të të dhënave të rëndësishme nga sulmi i fundit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.