Suedia po vuan këto ditë pasojat e vendimit për të mos kufizuar jetën sociale në vend si pasojë e Covid 19.

Këtë të mërkurë kanë vdekur `170 persona si pasojë e virusit të rrezikshëm, një nga bilancet më të rënda në këtë vend. Tashmë ka shkuar në 1203 numri total I viktimave duke trembur jo pak autoritetet. Belgjika ndërkohë vazhdon të ketë shifra alarmante. 283 persona kanë vdekur në 24 orët e fundit duke e cuar bilancin e përgjithshëm të viktimave në 4440.

Edhe Holanda është pak a shumë në ritmet e Suedisë dhe Belgjikes. 189 viktima janë regjistruar këtë të mërkurë dhe tani totali është mbi 3890.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *