Kreu i Bashkisë së Fierit, Armand Subashi ka dalë përpara Komisionit Hetimor për të dëshmuar lidhur me inceneratorët.

 

Ai ka deklaruar se ka pasur kontrakte me Klodian Zoton, i cili është shpallur në kërkim si i përfshirë ë aferën e inceneratorëve.

 

“Kam pasur komunikim 2-3 herë ,e Klodian Zoton, momenti kur filluam që të depozitonim mbledhjen të impiantin e ri dhe kemi bërë biseda në kuadrin teknik së bashku me persona që kanë administruar impianit, një bisedë teknike si do shkojnë, si do i depozitojnë, mbetjet dhe për orarin, se ne kemi kërkuar që impianti të punojë gjatë natës dhe kemi gjetur dakordësinë”, tha Subashi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *