Dy zona të Tiranës janë në black out total për shkak të një defekti teknik, si rezultat i stuhive dhe motit të keq. Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka deklaruar se Don Bosko dhe komuna e Parisit kanë mbetur pa energji elektrike. Sipas OSHEE, punonjësit e saj janë në terren për të riparuar defektin teknik me qëllim rikthimin e energjisë. Megjithëse ka patur reshje shiu dhe stuhi, temperaturat në Tiranë kanë arritur deri në 34 gradë celsius. Koha e vrenjtur do të vijojë deri të enjten.  

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *