Vrasja e truprojes, plagosja e tij dhe me pas arrestimi I Ervis Martinit, janë të gjithë elemente që kanë bërë që këngëtari I njohur shqiptar të solidarizohet, me 31 vjecarin.

Stresi e ka bërë këtë gjë duke hedhur një foto në faqen e tij në instagram

të Ervis Martinit brenda një makinë luksoze .

Në komentin që shoqëronte këtë foto Stresi shkruante: “ Ne jemi të fortë”.

Shumica e komentuesve nuk ka nguruar ti dalë në krah Stresit për solidaritetin e treguar me Ervis Martinit në këtë moment të vështirë të tijin por ka pasur edhe nga ata të cilët e kanë kundërshtuar duke I kërkuar shpjegime se përse  mbështet një person të përfshirë në një ngjarje të rëndë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *