Subscribe

Ish-deputeti Alqi Bllako, ka mbërritur në ambientet e Gjykatës së Posaçme të Apelit.

 

 

Bllako është paraqitur në ‘Apel’ për masë sigurie, pasi SPAK ka apeluar masën dhe kërkon rikthimin e tij në burg.

 

 

Bllako ishte i shoqëruar nga mbrojtësi i tij ligjor, Sokol Hazizaj.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *