Mund të duket një histori e pabesueshme, por në një fabrikë austriake, Voestalpine, një mjek përdori të njëjtën shiringë për të vaksinuar disa njerëz.

 

Rreth 60 punonjës janë prekur nga ky dështim mjekësor dhe ata tashmë do të duhet t’i nënshtrohen testimittë HIV dhe hepatitit.

 

Kompania shprehu keqardhje të thellë për këtë rast dhe njoftoi se do të jepte një sqarim të plotë, ndërsa mjeku u pezullua përkohësisht nga puna.

 

Zëdhënësi i Vameda, Ludëig Bihler konfirmoi se gjatë një kontrolli të hollësishëm, zbuluan se mjeku që kreu vaksinimin kishte përdorur shiringën disa herë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *