COVID-19 ka ngulur “kthetrat” në Spanjë. Mijëra njerëz janë të infektuar dhe të vdekur, ndërsa numri rritet çdo ditë e më shumë.

 

Pamjet që vijnë nga spitalet e Madridit janë vërtetë të rënda. Për shkak të numrit të madh të pacientëve, një pjesë e tyre janë të shtrirë përtokë në korridorin e një spitali.

 

Ata presin të shtrihen në krevat në kujdes intensiv.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *