Subscribe

Zjarri në Karaburun po rrezikon të përparojë në drejtim të zonave të banuara në Dukat-Fushë, pranë lagjes “Kanal”.

Forcat e zjarrëfikses janë sinjalizuar tashmë për të qenë në gadishmëri.

Njëkohësisht ju është kërkuar banorëve të jenë vigjilentë dhe në gadishmëri në rast nevoje.

Flakët prej ditêsh kanê djegur një zonë të madhe të Karaburunit por edhe ne Tragjas dhe Dukat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.