Silvana Baltadori: Vajza ime me një sëmundje të rëndë, mjekët shqiptarë shikojnë biznesin

Silvana Baltatori në një rrëfim ekskluziv në emisionin e pasdites na rrëfeu kalvarin me sëmundjen e vajzës së saj dhe vitin traumatik që ka kaluar.

“Periudhën e muajt Maj-Qershor e kisha  vajzën në Hollandë sepse më kaloi një dermatit shumë të rëndë dhe më vjen keq se në Shqipëri ka mjekë shumë të mirë dhe ndonjëher mjekët e mirë shikojnë anën e biznesit dhe kur kthehet pacienti në një objekt paraje është shumë e shëmtuar. Thjesht u kthye në një biznes për të marrë paratë dhe u agravua shumë situata e dermatitit. Vajza kaloi një sindormë që quhet sindroma e kuqe që shkenca nuk e kuron por që ka një kurim alternative”,  deklaroi Silvana.

Ajo tregoi se sa e vështirë ka qenë për të si nga ana financiare ashtu edhe shpirtërore por gjithcka është normalizuar, pasi vajza e saj gëzon shëndet të plotë pas trajtimit të marrë në Hollandë përmes ushqimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.