Për besimtarët myslimanë, sot është një ditë e shënuar.

Ata festojnë Kurban Bajramin.

Një urim për shqiptarët, ka bërë në ditë, këngëtari shkodran, Sidrit Bejlri.

Ai ka zgjedhur një kornizë të bukur të familjes së tij dhe e ka shoqëruar me një urim.

“Gëzuar Kurban Bajramin! Zoti ju udhëzoftë e begatoftë në çdo hap të jetës, ju dhe familjet tuaja”, shkruan Bejleri në urimin e tij./VIZION PLUS/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *