Aktivistja Evi Kokalari foli në “Quo Vadis” për kapjen e disa figurave politike nga George Soros.

 

Sipas saj, ai është shkaku i shkatërrimit të opozitës në Shqipëri.

 

“George Soros ka futur rrënjët në të gjitha shoqatat në Shqipëri, në protesta. Soros u fut shumë thelle dhe piketoi individë si Edi Rama, Erion Veliaj dhe shumë të tjerë që janë në radhët e PD. Nuk janë vetëm të PS. Ai e shkatërroi opozitën. Si u shit Lulzim Basha?…Nga viti 2005 deri në 2013, jam e sigurt që Soros nuk ka hyrë në kryesinë e PD, por ka marrë çdo gjë tjetër.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *