Koha është ftohur dhe ndoshta ka ardhur momenti të kujdeseni për flokët tuaj të dëmtuar nga dielli i verës. Frymëzohuni nga ngjyra e kuqe, ombré, një bjonde mjaltë si Beyoncé, dhe çokollatë e thellë si Meghan Markle për të eksperimentuar me pamjen tuaj. Fijet bjonde të verës po zëvëndësohen nga ngjyrat e mjaltit dhe lajthisë për stinën e dimrit.

 

 

Rezultati përfundimtar është flokë më të pasur dhe më të ngrohtë. Parukjerët e personazheve si (Kate Hudson, Nicole Kidman, and Priyanka Chopra!) këshillojnë që të lëvizin drejt balancës së përsosur të ngjyrës kafe të ndritshme dhe bjondes së “gjallë”. Ngjyra nuk është shumë drastike ose e zhurmshme dhe duket mjaft bukur në një sërë tonesh të lëkurës. Plus, kush nuk do të  dëshironte të njëjtën ngjyrë të flokëve si Beyoncé?! Ndërsa brunet duhet të shtojnë refleksin e ngjyrë së lajthisë  në mënyrë që të duket me e ngohtë.

 

 

Bjondët kanë mundësi të eksperimentojnë më shumë duke e hapur ngjyrën që kanë, pasi më në fund dielli  nuk do ndërhyj në ndryshimin e menjëhershëm të flokëvë. Përsa i përket ngjyrës së kuqë, apo asaj portokalli dimri është mundësia për ta theksuar akoma më shumë njësoj si dhe me flokët e verdhë. Janë dy ngjyra që në dimër kanë mundësi të zgjasin me shumë.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *