Ndahet nga jeta në moshën 87-vjeçare Kadrie Kadare, motra e shkrimtarit të madh, Ismail Kadare.

 

Ajo u shua të mërkurën dhe u përcoll për në banesën e fundit të enjten në Tiranë. Në ceremoninë e varrimit ishte i pranishëm edhe shkrimtari dhe miq e të afërm të familjes.

 

Kadrie Kadare ka qenë redaktore letrare në disa media. E njohur në qarqet letrare si Kakuja, vitet e fundit ajo punoi edhe në shtëpinë botuese “Onufri”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.