Shtyhet sërish seanca gjyqësore  në ngarkim t ëish-kryetarit të Bashkisë Lushnje Fatos Tushe dhe zyrtareve të tjerë të këtij Institucioni.

 

Gjykata e Posacmë kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar në mungesë të avokateve mbrojtes vendosi që seancën në ngarkim të Fatos Tushes ta shtyjë për në 8 shkurt.

E njëjta gjë edhe për zyrtaret e tjerë të bashkisë të akuzuar për “shpërdorim detyre” dhe “pabarazi në tendera”.

 

Tushe dhe vartesit e tij u prangosen ne korrik 2021 pas nje hetimi disamujor nga SPAK fillimisht per abuzimet me tenderat e  investimeve ne kanale.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *