Në qytetin e Lezhës, sot hapen dyert për banorët që kanë humbur shtëpinë nga tërmeti tragjik.

 

Kryeministri Edi Rama, ka publikuar disa foto nga pallatet e rindërtuara në Lezhë, dhe shton se pas tragjedisë banorët do të rinisin jetën me gëzimin e Vitit të Ri, në një shtëpi më të ngrohtë.

 

“Mirëmëngjes dhe me shtëpitë e rindërtuara në Lezhë që sot hapin dyert për banorët, që ta rinisin jetën pas tragjedisë me gëzimin e Vitit të Ri, në një shtëpi më të ngrohtë, më të bukur, më të fortë, ju uroj një ditë të mbarë!’- tha Rama.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *