Histori shokuese ajo që është zbuluar pas disa vitesh me protagoniste një baby-sitter ne moshë të re.

 

Kjo e fundit duhej të kujdesej për një 11 vjecar në Florida por në fakt ka bërë të kundërtën, ka abuzuar me të seksualisht duke mbetur shtatëzënë.

 

Marissa Mowry madje e ka lindur fëmijën por më pas është arrestuar dhe është dënuar më 20 vjet burg nga gjykata ne Florida.

 

Faktet në fjalë i përkasin vitit 2014. Vajza e punësuar si babysitter ishte 22 vjece atëherë ndërsa djali për të cilin duhej të kujdesej ishte 11 vjec. 3 vjet më vonë pasi ishte abuzuar seksualisht djali minoren ka rrëfyer faktet shokuese.

 

Sipas deklararimeve të djalit, ishin minimalisht 15 raste kur ndaj tij kishte pasur abuzime seksuale.

 

Marissa Mowry kishte arritur ta fshihte shumë mirë ngjarjen, aq sa të gjithë besonin se fëmija kishte lindur si pasojë e raportit që kjo grua kishte me të dashurin e saj.

 

Por prova e ADN-së, ka nxjerr në dritë faktin dramatic, djali I përkiste minorenit ndaj të cilit babysitter-ja kishte abuzuar që në vitin 2014.

 

Familja Campbell e cila kishte punësuar vajzën e re si baby-sitter ka mbetur e shokuar por në anën tjetër ka bërë një gjest të jashtëzakonshëm.

 

Ka pranuar të marrë përsipër rritjen e djalit 5 vjec të lindur nga marrëdhenia abusive seksuale e punëtores me djalin e tyre minoren i cili sot është 16 vjec, në vitin e fundit të Liceut.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *