Një shpërthim I fuqishëm është regjistruar paraditen e kësaj të shtune në një nga lagjet më të njohura të Parisit, zona që identifikohet me Teatrot e rëndësishëm të Operave.

 

Fillimisht u vu re një zjarr në katin e parë të një pallati ku ndodhet një furrë buke.

 

Pak sekonda më vonë është dëgjuar një shpërthim shumë i fuqishëm porn ë këtë obejkt që ka sjell pasoja të rënda në objektet e tjeraf të këtij pallati dhe të tjerat përreth.

 

Për momentin autoritetet flasin për rrjedhje gazi në këtë furrë buke që ka sjell pastaj edhe këtë shpërthim që provokoi dëmë të mëdha material por në mënyrë të vecante dëmë në njerez.

 

Për momentin flitet se janë një numër I konsiderueshëm personash të plagosur por ekziston frika e rëndimit të bilancit ne viktima. Ende nuk përjashtohet pista e një akti terrorist.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *