Sfida e tretë e zhvilluar nga Agai për të gjetur këngët me anë të vijave melodike u fitua nga Renisi dhe Elsa.

Ky çift gjeti më shumë tituj këngësh.

Agai nuk do t’i lërë të qetë sonte fermerët pasi ka përgatitur të tjera surpriza. Kujtojmë se fituesit e dy sfidave të tjera, janë Niko-Valer dhe Albano-Baby G.

“Ferma VIP 1” dhe Ferma “Ferma VIP 2” janë kanalet e paltformës Tring ku mund të ndiqni 24 orë në shtatë ditë të javës çdo gjë që ndodh brenda rrethimit të “Fermës VIP”./vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *