Ndermarrja e Ujësjellës Kanalizimeve Durrës do të shkrihet në një shoqëri rajonale.

 

Por opozita ka publikuar nje dokument  ku thhet se ujësjellësi i Durrësit ka falimentuar për shkak të borxheve të mëdha.

 

Megjithatë vetë ujësjellësi sqaron se bëhet fjalë vetem për shkrirjen e ndërmarrjes së vjetër dhe kalimin e saj pranë shoqërisë rajonale ku perfshihen edhe disa bashki te tjera.

 

Aksioneri kryesor me 51 përqind tashmë është ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë, ndërsa 5 bashkitë kanë pjesën tjetër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *