Komisioni i Posacëm i Apelimit ka shkarkuar nga detyra gjyqtarin Edmond Islamaj.

Gjykatësi i gjykatës së Lartë ishte konfirmuar në detyre nga KPK por komisioneri publik e ankimoi këtë vendim pasi kishte vërejtur disa pasaktësi në deklaratën e tij të pasurisë.

KPA i ka dhënë të drejte ankimimit të bërë nga komisioneri publik dhe ka rrezuar vendimin e parë të vetingut për Edmond Islamajn.

Kështu gjyqtari i njohur është shkarkuar nga detyra me arsyetimin se ka bërë deklarim të paplotë dhe të pasaktë të pasurisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *