Nje tjeter gjyqtar ka ngecur ne rrjeten e vetingut.

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit shkarkoi nga detyra gjyqtarin e Apelit te Durresit Arjan Balliu.

 

Komisioneret kishin siguruar te dhena nga te cilat rezultonte se Balliu kishte probleme me pasurine dhe kishte bere deklarim te rreme te te ardhurave.

 

Vete gjyqtari kerkoi rivleresim te gjetjeve te komisionit te pavarur pasi pretendoi se nuk ka bere shkelje.

 

Por ne perfundim te seances u vendos qe gjyqtari te shkarkohet nga detyra.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.