Institucioni i Presidentit të Republikës, njofton se për vendin vakant në Kushtetuese të krijuar për shkak të përfundimit përpara kohe të madatit të ish-gjyqtarit Besink Muçi, kanë aplikuar 10 kandidatë.

 

Sipas Presidencës kanë shprehur dëshirën për vakancën e përkohshme në Kushtetuese.

 

Altin Binaj

Artan Spahiu

Dedë Kasneci

Eugen Papandile

Gentian Mete

Sergjio Mazreku

Sinan Tafaj

Sonila Bejtja

Shaqir Hasanaj

Zhaklina Peto

 

Lista me aplikantët e mësipërm, së bashku me dokumentacionin e dorëzuar do të përcillen menjëherë pranë Këshillit të Emërimeve në Drejtësi për verifikim dhe vlerësim sipas ligjit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *