Braktisën familjen mbretërore por Meghan dhe Harry duket se nuk do të kenë probleme ekonomike, duke qenë se paratë do kenë mundësi që t’i sigurojnë lirisht në sajë të daljeve publike.

 

Çmimi për një dalje publike të Harry dhe Meghan, për një fjalim të tyre mund të marrin rreth 500 mijë dollarë.

 

Ndërkohë për fjalimet e gjata kjo shumë shkon deri në 1 milion dollarë.

 

Bëhet fjalë për shifra tejet të majme, të cilat një pjesë mund të shkojnë për bamirësi./ Living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *