Kryetari i bashkisë se Tiranës ka bere dy premtime per kryeqytetasit. Nga qershori i vitit qe vjen do te jete gati sheshi “Skenderbej”, si dhe një pjese e bulevardit te ri te Tiranës. Duke bashkëbiseduar me banore te njësisë numër 2 ne Tirane, per buxhetin e Bashkisë, Veliaj u ndal edhe tek borxhet e mëdha qe gjeti ne institucionin qe ai drejton. Sipas tij, borxhi arrinte ne 5.3 mld leke dhe deri me tani janë shlyer afro 60 % e tij.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *