Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj ditën e Shenjtërimit të Nënë Terezës,  e ka nisur me një mesazh në tëitter drejtuar gjithë qytetarëve të kryeqytetit.

 

“Nuk ka gjëra të mëdha, vetëm gjëra të vogla me dashuri të madhe! Ajo që ne ndjejmë se bëjmë është vetëm një pikë uji në oqean. Por oqeani do të ishte më i pakët për shkak të asaj pike që mungon”- Nënë Tereza. Tirana do të festojë Ditën e Shën Terezës me maratonën e shërbimeve të komunitetit”.

 

Nga ana tjetër kryetari i Kuvendit Gramoz Ruçi, me një mesazh drejtuar qytetarëve shkruan  se Shën Tereza është madhështia e thjeshtë dhe thjeshtësia e madhërishme dhe si e tillë ajo është një trashëgimi shqiptare për qytetërimin.

 

“Të bëjmë gjëra të vogla me dashuri të madhe. Fryma e Shën Terezës, në frymën e ligjeve për kohezionin sociale. Shën Tereza, shoqëri solidare, mirëqenie për të gjithë,”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *