Sipas ekspertëve dominon një shenjë e horoskopit e cila pëlqen seksin e rastësishëm, pra i jep prioritet më shumë ndjenjave.
Bëhet fjalë për shenjën e zjarrit: Luanin. Nëse një luan e ndjen plotësisht se dëshiron të bëj seks me dikë, nuk e mendon gjatë.

 

Luanët kanë nevojë për vëmendje dhe nëse janë në një lidhje që nuk ju shkon mirë, seksin e rastësishëm nuk do e kishin fare problem. Një luan dëshiron të shijojë momentin dhe kënaqësia në jetë është një ndër gjërat më kryesore, shkruan INTV. Ata edhe shpenzojnë shumë për të pasur gjërat që iu japin kënaqësi. Nuk u intereson shumë pjesa materiale, sesa ajo shpirtërore.

Një person i shenjës së luanit ia di vlerën gjërave që i bëjnë të lumtur. Duhet theksuar se seksin e rastësishëm e bëjnë pa pasur synimin për të marrë diçka në këmbim. Atyre nuk u intereson shumë kjo pjesë, pasi janë shumë pasionantë si njerëz.
Ndonjëherë ndihen në të penduar për këtë veprim pra “ one night stand”, por sërish kanë një siguri të plotë në vetvete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *