Një Hënë e Re ndodh çdo muaj dhe shënon fillimin e një cikli të ri hënor, i cili është koha e përsosur për të lënë të shkuarën dhe për të parë përpara.

Këtë muaj, hëna e re zhvillohet më 5 korrik në Gaforre – një nga vendet më të mira për të qenë hëna. Hëna është sundimtari i Gaforres, duke mishëruar një thelb emocional, krijues dhe të ndershëm.

Duke na mbajtur me butësi, si një nënë, hëna e re në Gaforre na fton të shqyrtojmë se si mund të kujdesemi për veten dhe botën duke dëgjuar atë që ka nevojë bota jonë emocionale.

Cenueshmëria është çelësi i çdo tranziti të Gaforres, prandaj shenjat e mëposhtme e përqafojnë këtë herë pa hezitim dhe nxjerrin në pah nevojat e tyre.

Dashi
Hëna e re ka mundësi për ju, shtëpinë tuaj dhe familjen tuaj. Përdoreni atë për të gjetur vendin tuaj në shtëpinë dhe familjen tuaj. Jini atje dhe merrni pjesë aktive në përvojat e tyre, në vend që të jetoni në botën tuaj. Planeti juaj sundues Marsi gjatë Hënës së Re është në shenjën fikse të Demit, ndaj praktikoni durimin me veten dhe të dashurit tuaj. Durimi nuk është gjithmonë në natyrën tuaj, por do të lejojë lidhje më të ndërgjegjshme me të dashurit tuaj.

Gaforrja
Ju po filloni një kapitull të ri të vetëdijes dhe shprehjes. Hëna e Re në shenjën tuaj ka fuqi të mjaftueshme që ju të dilni në botë me një ndjenjë të përtërirë kontrolli. Ju i bëni të ditur botës se ku qëndroni dhe ju pranoni ashtu siç jeni ose aspak. Hëna ju sundon, ndaj natyrisht kjo periudhë do të jetë emocionalisht intensive, por me ndjenja pozitive. Si kujdestar për të gjithë të tjerët, ju jeni të vetëdijshëm për atë që ju dhe njerëzit e tjerë kanë nevojë. Kjo hënë e re ju kujton të kujdeseni për veten në vend që të përqendroni të gjithë energjinë tuaj në atë që duan të tjerët.

Peshorja
Ndryshime të mëdha janë në horizont pasi kjo Hënë e Re ju ndihmon të arrini atje ku dëshironi të shkoni dhe të lini gjurmën tuaj në këtë botë. Hëna e re mund të sjellë një ndryshim në karrierën tuaj. Kushtojini vëmendje njerëzve që ju inkurajojnë të bëni një hap drejt diçkaje më afër asaj që jeni dhe asaj që përfaqësoni. E udhëhequr nga Venusi, e cila është më afër Hënës së Re në Gaforre, duke ju dhënë një nxitje mbështetëse të ideve të reja se si dëshironi të krijoni një jetë të bukur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *