Dikur një nga femrat më të bukura dhe më joshesë në botë. Sot pavarësisht moshës së saj 61 vjece, vazhdon të konfirmoje se mbetet një grua e adhurueshme për pamjen fizike.

 

Sharon Stone është shfaqur ne kopertinen e “Allure” me një pamje mbreselënëse e cila kurrsesi nuk të lë në asnjë moment të mendosh se aktorja e njohur është 61 vjece. Përkundrazi duket si një 40 vjecare e lumtur me atë që përfaqëson.

 

Ikona e filmit të paharruar “Basic Instinct”  nuk e fsheh edhe kënaqësine që ndjen me trupin e saj gjatë fotove të dedikuara për këtë reviste.

 

 

“Trupi im më pëlqen më shumë tani sesa dikur. Kur isha më e re të gjithë mundoheshin të më vinin në dukje ndonjë defekt në trupin tim. Kur xhiroja Basic Instict më trukonin aq shumë saqë acarohesha dhe e fshija direkt grimin., shton ikona e kinematografise e cila I kthehet filmit më të pëlqyer dhe më të debatuar që ajo ka luajtur në total.

 

 

“Basic Instict atehere u konsiderua një film I kokainës, nudizmit dhe seksit. Mendoj se filmi u bë në një moment historic sepse tentoi të thyeje akullin dhe frikën rreth shumë gjërave që në atë kohë nuk pranoheshin, kohë në të cilën disa gjëra për femren ishin tabu”, u shpreh Sharon Stone, seks-simmboli I viteve 90 në Hollivud.

 

 

 

Kush është periudha më e bukur e jetes së saj?

 

 

“40 vjece padiskutim. Në këtë moshë në Hollivud nuk punohej nëse ishe një grua. Unë isha mama e 3 fëmijeve dhe askush nuk donte të më kishte të dashur apo të shoqërohej me mua. Normal, sepse kush do të dëshironte të dilte me nje grua me 3 fëmijë. Megjithatë kjo më jepte mundësi të shijoja gjithcka me 3 fëmijet e mi”.

 

Po periudha më e keqe?

 

“Në vitin 2001 pësova hemoragjine cerebrale. Nuk mund të them se ishte periudha më e keqe. E dini pse? Sepse më bëri të kuptoj se kush janë gjërat më të rëndësishme në jetë, u shpreh Sharon Stone.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *