Subscribe

Ai nuk ka studiuar për pikturë, madje edhe në kurse intensive për të mësuar teknika nuk ka shkuar. Por Endrin e ka ndihmuar pasioni, talenti dhe jeta artistike brenda familjes, për të krijuar ato telajo që ai sot i mbledh në Muzeun Historik Kombëtar. Myrtaj ka mbaruar për arkitekture, ndërsa kjo ekspozitë, do të jetë sprova që i duhet të kalojë për të krijuar një marrëdhënie ndryshe me artdashësit. Pedagogët e Universitetit të Arteve dhe kritikët e kanë vlerësuar Myrtajn për teknikat e ndryshme ne telajo. Në këto piktura është përdorur gazeta, është punuar me allçi për t’i dhënë edhe më shumë shkëlqim ngjyrave.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *