Besa Kohëdhima ka qënë shumë aktive në sezonin veror, të cilin e lam pas. Këngëtarja po përgatitet për disa këngë të reja, të cilat do ti publikojë së shpejti. Megjithatë ajo është duke ju dedikuar në kohë të plotë pjesmarrjes së saj në një nga kompeticionet e zbulimit të talenteve në muzikë.

E veshur më një xhup të kuq dhe e mbërthyer deri në grykë, në një foto të postuar ne instagram, Besa na tregon se është ftohur. Këngëtarja ka postuar këtë foto në rrjetin social me mbishkrimin: “I’m cold”.

Besa Kokedhima ok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *