Aktorja, këngëtarja që prej kohësh ka qënë imazhi i markës Coach, tani ka filluar dhe të stilojë një koleksion të ri! Ky koleksion do të përfshijë veshj, aksesorë, canta lëkure etj…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *