Tjetër pasuri e sekuestruar këtë të shtunë nga Policia e Durrësit. Me urdhër të një prokurori në organin e akuzës në Durrës është ekzekutuar vendimi i dhënë nga Gjykata e Durrësit për të vendosur në sekuestro preventive një pallat 9-katësh.

Shuma e sekuestrimit kap vlerën 1.5 milionë euro, sipas çmimit të tregut dhe kishte papafingo dhe një kat nën tokë. Po ashtu është urdhëruar edhe pezullimi i punimeve në pallat.

Aksioni ndërmor pas hetimeve të kryera për ish-kryetarin e komunës Rrashbull që akuzohet për “Shpërdorim detyre”.

Më herët po gjatë ditës së sotme nga Policia e Durrësit u sekuestruan edhe dy milionë euro pasuri të vëna nga droga dhe prostitucioni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *