Mendja e femrës nuk është gjithë kohën tek seksi, ashtu siç mund të qëndrojë mendja e një mashkulli. Por sa kohë mund të rezistojë një grua pa bërë seks?

 

Një anketim i kryer në Britaninë e Madhe zbuloi se një grua mund të qëndrojë pa kryer marrëdhëni seksuale për dy vjet. 1/3 e të anketuarave e pranuan diçka të tillë.

 

41% pohuan se koha më e gjatë që kanë kaluar pa seks ka qenë një vit, ndërsa 27% e grave thanë jo më shumë se gjashtë muaj.

 

Gratë e anketuara ishin midis 29 dhe 39 vjeç dhe 58% e tyre nuk mund të duronin dot idenë që të jetonin pa seks të rregullt. Në sondazh u përfshinë 1.000 gra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *