Aktorja Ema Andrea i është përgjigjur pyetjeve “thumbuese” të Albano Bogdos në emisionin “Albano Show”, i cili e ka pyetur se cili është shifra që do e bënte atë të luante në teatër me njerëz që i konsideron të paaftë.

Sa duhet të të paguajnë që të luash teatër me njerëz që i konsideron tmerrësisht të paaftë dhe me një regjisor që e konsideron idiot?

Lexo edhe :

Related Posts

Nuk punoj. Nëse e kam këtë konsideratë nuk punoj, sepse nëse jam bërë kjo që jam sot…

Por nëse të japin 150 mijë euro?

Duhet të ketë një gjë shpirtërore që ta bëj, nuk janë asgjë 150 mijë euro.

Nuk kam lidhje çfarë kam unë, por ka lidhje sa e vlerësoj unë, çdo njeri ka çmim. 30 vjet punë, investim, emër, vëri ti një çmim se unë nuk besoj që ka çmim. 150 mijë euro unë duhet të marr për një çmim.

Megjithatë, aktorja theksoi se nëse dikush do ndërtonte një teatër për të edhe do ta pranonte si rol./vizionplus.tv/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *